DUF2 ligt bijna in de winkels!

17 november 2008 § Een reactie plaatsen

afbeelding-102

.
Na het geweldige succes van DUF1, is het nu nog maar een paar nachten wachten tot DUF2 in de winkels ligt. Op vrijdag 21 november is de presentatie in theater Zeepbelt in Den Haag. Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan Francine Oomen en er zullen optredens zijn van Bas Haring, Mark Biezen, Suzanne Hertogs, Petra Boers en mijzelf.

Aan DUF2 werkten meer dan 100 jonge makers mee en ook deze keer hebben Suzanne Hertogs, Nicole Ros en Petra Boers alles uit de kast gehaald om dit samen te brengen in een 300 pagina dik boek dat gaat over alles. Zo’n boek kan alleen maar DUF heten!

Ik schreef een kort verhaal, enkele gedichten, maakte een scheidingscontract voor de kinderen van scheidende ouders en maakte samen met Patrick Nederkoorn en een enorme religiewijzer om wegwijs te worden in de wirwar van godsdiensten en geloven. De laatst genoemde vormt tevens de omslag van dit prachtige boek.

DUF is een bookazine, het is geen tijdschrift en geen boek, het is het allebei. DUF won tal van internationale prijzen, werd in Nederland genomineerd voor de Gouden Zoen, juichend onthaald door de pers en het belangrijkste: stuk gelezen door jongeren!

http://www.duf.nl

 • Advertenties

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  Wat is dit?

  Je leest nu DUF2 ligt bijna in de winkels! voor Jaap Robben.

  Meta

  %d bloggers liken dit: