Het verloren sporen museum

11 september 2009 § Een reactie plaatsen

imagesNaar aanleiding van ‘Zullen we een bos beginnen?’ maakte ik samen met actrice/theatermaakster Susanne Roos en harpiste Liesbeth Vreeburg de jeugdvoorstelling ‘Het verloren sporen museum.’ In de voorstelling worden de gedichten niet voorgelezen, maar zijn ze ongemerkt verweven in een verhaal over verzamelen, kwijtraken en iets pas vinden als je niet weet wat je zoekt.

De voorstelling speelde al op meerdere scholen, festivals en in bibliotheken door heel Nederland. Dit najaar krijgt het een vervolg met allereerst een optreden tijdens de Kindermuseumnacht in Utrecht. Op 17 oktober spelen we ’s avonds in het Universiteitsmuseum aan de Oude Gracht. Erg speciaal is dat tijdens onze voorstelling ook een doventolk aanwezig zal zijn, zodat ook doven kinderen de voorstelling kunnen volgen! Op 6 december doen we Theater Landgraaf aan.

‘Filosofische gedichtjes, onalledaagse grapjes en een museum met potjes gevonden haren, nagels en geluiden. Deze voorstelling was het meest bijzondere stukje kunst’Noordhollands Dagblad over Theaterfestival Purmerend

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Het verloren sporen museum voor Jaap Robben.

Meta

%d bloggers liken dit: